Redskapsgymnastik vid Vasa Redskapsfantaster

Dags för ett nytt försök, vi var tvungen att flytta fram Sundom Hem och Skolas 'pröva på'- redskapsgymnastik.
Fredagen 9.12 ges möjlighet åt max. 22 elever i åk. 1-6 att pröva på redskapsgymnastik i Runsor (de 10 elever som hade anmält sig för första tillfället, har förtur och behöver inte anmäla sig igen.). Det blir en kul kväll med hopp, matta, bom och barr.

Läs mera och anmäl er!

23.11.2022 kl. 20:00

Ridning vid Stall Långvik

Lördagen den 12.11 samlades 18 elever på Stall Långvik i Munsmo för att 'pröva på'-ridning.

Förutom själva ridningen fanns det många andra sysslor som behöver göras i ett stall.

Även käpphäst-ridning fanns på programmet.

02.11.2022 kl. 20:00

Sundom Hem och Skola r.f

• Vi utvecklar och stöder samarbetet mellan skolan och hemmen
  • Vi engagerar föräldrar och elever kring gemensamma aktiviteter
  • Vi bidrar till det lilla extra

Vill du stöda oss i vårt värdefulla arbete för barnen i Sundom?

Har du en bra idé som vi skulle kunna förverkliga, eller vill du själv vara med och förverkliga din idé?

Finns det något annat som du kan eller vill bidra med?

Ta kontakt med nån av oss i styrelsen eller sänd ett meddelande till oss på sundomhemochskola@gmail.com

Föreningens verksamhet finansieras via medlemsavgifter av föräldrar, men vi söker även aktivt bidrag från fonder och stiftelser för specifika ändamål. För verksamheten kan föreningen även ta emot gåvor och testamenten samt bidrag från myndigheter och andra organisationer.

För att aktivt hålla koll på vad vi jobbar med och vad vi har på gång, gilla oss på Facebook. Vi finns även där!