Redskapsgymnastik vid Vasa Redskapsfantaster

Dags för ett nytt försök, vi var tvungen att flytta fram Sundom Hem och Skolas 'pröva på'- redskapsgymnastik.

De 10 elever som hade anmält sig för första tillfället, har förtur och behöver inte anmäla sig igen. Förutom dem, har vi plats åt max. 22 elever i åk. 1-6 (totalt 32 platser).

Det blir en kul kväll med hopp, matta, bom och barr. Uppvärmning i början och lite stretchning på slutet. Vasa redskapsfantasters Ananas-tävlingsgrupp som organiserar kvällen bjuder också på något smått och gott.

Tidpunkt: Fredag 9.12 18-20.30
Address: Vaasan Telinetaiturit Volttihalli Runsorvägen 1, Runsor.

Ta med egen vattenflaska och ta på bekväma kläder lämpligt för gympa.
Anmälningstiden börjar 23.11 kl 20.00 och upphör 1.12, därefter kontaktas alla anmälda.

OBS! Ingen olycksfallsförsäkring är specifikt arrangerad för detta evenemang, så barnen deltar på vårdnadshavarens egen risk.

Anmälning

Skriv siffran 5 med bokstäver: